Tarieven

Ik hou ervan om mijn tijd flexibel in te delen en te werken op tijden en plaatsen die mij uitkomen. In ruil daarvoor zijn mijn tarieven scherp. Bijzonder scherp. Om u niet op te zadelen met verrassingen achteraf, en omdat u een goede tekst wilt en niet zozeer een aantal uren inspanning, werk ik met vaste prijzen per woord of per tekst.

Als ik een prijs per woord reken, varieert die van 2 ct/woord voor eenvoudige en korte webteksten (denk aan productbeschrijvingen) tot 20 ct/woord voor zeer complexe teksten. Bij voorkeur hanteer ik prijzen per tekst, bijvoorbeeld bij langlopende opdrachten met meerdere teksten van een gemiddelde lengte. Welke afspraak we ook maken, u weet van tevoren wat u verwachten kunt.

Wilt u weten wat mijn prijs voor u zou zijn? Neem vrijblijvend contact op en laat me weten welk type teksten (webpagina’s, productbeschrijvingen, blogs, faqs etc.) u nodig heeft, wat het onderwerp is en hoe lang de teksten ongeveer moeten zijn. Ik kom meestal dezelfde dag met een reactie/aanbieding. Die aanbieding is vrijblijvend, uiteraard. Stuur bij voorkeur ook even de URL mee, dan krijg ik vast een beeld van de site waar we over praten.